Koulutettu hieroja Sini Soikkeli

Yhteystiedot Esittely Hinnasto Nettiajanvaraus

Olen Sini Soikkeli, ammatiltani koulutettu hieroja. Opiskelin Vierumäellä Suomen Urheiluopistossa ja valmistuin sieltä vuonna 2007. Valmistumisen jälkeen perustin toiminimen ja löysin Tampereen keskustasta kivat toimitilat, jossa aloin tehdä töitä. Vuodet 2008-2011 menivät hierojan työn merkeissä.

Nyt palaan oman ammattini pariin, tällä kertaa Kangasalla.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hoitomuoto, jonka tarkoituksen on helpottaa lihasten kiputiloja ja auttaa avaamaan lihasjännityksiä. Hieronnassa lihaksia käsitellään erilaisin ottein painaen ja/tai venyttäen, niinpä hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä lymfan (imunesteen) kulkua.

Asiakasta auttava hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti johtuen fyysisistä tekijöistä sekä siitä miten kauan vaiva on ollut. Mitä kauemmin vaivannut, sitä pidempi hoito.

sisäkuva1

Urheiluhieronta

Hieronnan on hyvä olla osana urheilijan lihashuoltoa. Tehostuneen ja määrällisesti lisääntyneen harjoittelun myötä hieronta on tärkeä osa palautumista jouduttavana keinona. Näin mahdollistetaan suurempi harjoitusmäärä ja edelleen tehokkaamman lihasvoiman kehittäminen ja siis myös suorituskyvyn lisääminen.

Hieronnalla on myös tärkeä osa vammojen ennaltaehkäisyssä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta.

Hieronta on erilaista riippuen kaudesta sekä urheilijan fysiikasta. Hieronnasta sekä urheilusuorituksesta palautuminen on yksilöllistä.

Hierontojen esteet

Hierontojen esteet käsittää tilanteet, joissa on parempi välttää hierontaa. Kaikki eivät estä hierontahoitoa, mutta siitä olisi hyvä tietää.

hieronta1
facebook.png Hieronta Kangasala
Ristitie 2A LH 2
36220 Kangasala
Tietosuoja